Etsitkö kampaajaa, jonka luona on aina kiva käydä, koska jälkeenpäin tukkasi näyttää niin kauniilta, kiiltävältä ja terveeltä – aivan kuin hiusmallilla?

Tule meille palveltavaksi ja voit suunnata tulevaisuutta kohden vihdoinkin juuri sinun tyyliisi ja tyyppiisi sopivalla tyylikkäällä tukalla – oli se sitten uusi väri, hiusmalli tai kampaus.

ESCEn ammattilaiset kuuntelevat toiveesi ja ratkaisevat ongelmasi. Lopputulokseen voit ihastua!

"Vitsit kun näin työkaverilla niin hyvä tukan! 'Missä sinä käyt?' kysyin häneltä, ja hän kertoi käyvänsä ESCEssä. Minähän siitä saman tien tutkimaan ESCEn sivuja ja aikaa varaamaan. Nyt ESCEssä käyvät minun lisäkseni myös äitini ja hänen siskonsa."

"Apua, Viktoria! Värjäsin hiukseni kotona supermarketin hiusväreillä, koska halusin säästää. Niistä tuli aivan kauheat. Voitko pelastaa tukkani?"

"Entäpä koronavirus? Voiko kampaajalla käydä nyt?"

Tällaisia kommenttaja kuulen asiakkailtani. On hienoa kuulla, että teemme niin hyvää työtä, että asiakkaamme suosittelevat meitä ystäville ja sukulaisille. Samoin kuulen paljon asiakkaiden hiusongelmista, joihin he tulevat hakemaan apua meiltä.


Koronaviruksen vaikutuksesta kampaamon toimintaan kerron hieman alempana.


Tässä lisää asiakkaiden toiveita ja ongelmia. Tunnistatko mitään näistä tilanteista?

 • Olet etsinyt kampaajaa, joka osaisi luoda sinulle helppohoitoisen leikkauksen. Olet kyllästynyt siihen, että hiusten laitto kestää aamulla iäisyyden, ja se on niin työlästä
 • Kävit juuri kampaajalla, mutta ensimmäisen pesun jälkeen leikkausta ei enää oikein edes tunnista. Olet miettinyt uuden hiusvärin kokeilua, mutta et oikein uskalla. Tai et edes tiedä vaihtoehtoja, mitä on olemassa.
 • Tarvitset tärkeisiin juhliin upeaa kampausta, joka saisi sinut tuntemaan olosi kauniiksi ja naiselliseksi.
 • Sinulla on otsatukkaongelma. Ensin halusit sen, sitten et voi kestää sitä.
 • Yritit pyytää kampaajaltasi jotain uutta ja pirteää… turhaan. Hän laittaa tukkasi aina samalla, vanhalla tavalla.

Niinpä. Ymmärrän hyvin, miltä sinusta tuntuu. Et ole kuitenkaan ainoa, vaan kuulen näitä ongelmia asiakkailtani usein.


Sinun kannaltasi se on kuitenkin hyvä asia, sillä vaikka oma ongelmasi tuntuisi sinusta isolta, meille se on normaalia arkipäivää – ja olemme myös hyviä ratkaisemaan niitä!

ESCEn ratkaisu


Miksi asiakkaamme ovat tyytyväisiä? Miten pystymme ratkaisemaan ongelmasi niin, että olet siihen tyytyväinen – jopa ihastunut?

Hyvä asiakaspalvelu koostuu ESCEssä mm. näistä tekijöistä:

 • Positiivinen ilmapiiri
 • Jatkuva kouluttautuminen
 • Ystävälliset kampaajat
 • Pyrkimys täydellisyyteen
 • Panostaminen myös meikkikoulutukseen

Varsinkin silloin kun uusi asiakas tulee meille ensimmäistä kertaa, perusteellinen konsultaatio on hyvin tärkeää. Sen merkitys on jopa 99% onnistuneesta lopputuloksesta. Koska kaikki ihmiset ovat erilaisia, kampaaja ei voi käyttää valmista sapluunaa ratkaisumallina kaikille.


Konsultoinnissa selvitetään hiusten historia: onko hiuksiasi aiemmin värjätty tai muuten käsitelty, onko tehty esimerkiksi permanentti tai suoristus. Miten hiuksesi voivat, onko sinulla ollut esimerkiksi vuosi sitten lääkitys, joka on vaikuttanut hiusten kuntoon? Myös raskaus voi vaikuttaa hiusten värimuutoksiin ja värisuunnitteluun.


Asiakas otetaan kokonaisuudessaan huomioon. Eli sinun toiveesi, tyylisi, elämäntapasi, henkilökohtaiset ominaisuutesi kuten pään luuston rakenne, hiustyyppi, mahdolliset hiuspyörteet sekä kasvojen muoto.


Leikkauksella voidaan tasapainottaa kokonaisuutta: korostaa hyviä puolia sekä pehmentää ja häivyttää jyrkkiä epätoivottuja piirteitä ja näin tehdä kokonaisuudesta tasapainoinen.


Miten haluat pitää hiuksia, pois kasvoilta vai enemmän kasvoille? Haluatko otsatukkaa, miten hoidat hiuksia kotona, mitä tuotteita käytät? Onko nykyinen leikkaus toiminut vai ei? Haluatko muutoksia, ja jos haluat, minkälaisia? Jotain radikaalia, vai pientä ja sievää?


Kyselemme arjesta ja harrastuksesi, sillä esimerkiksi uimarille ei kannata tehdä hankalasti hoidettavaa tukkaa. Yleensä liikunnan kannalta leikkauksen pitää olla helppo ja toimiva. Lapsiperheen äidille voi olla tärkeää, että hiusten laitto kotona on helppoa ja nopeaa.


Jos taas haluat tyylikkäät hiukset ja olet valmis panostamaan niiden laittoon, kampaaja voi neuvoa oikeat hoito- ja muotoilutuotteet sekä antaa neuvot hiusten hoitoon ja muotoiluun kotioloissa.


Joskus työtehtävä tai työympäristö voivat rajoittaa vaihtoehtoja. Asiakaspalvelutehtävissä oleville kovin radikaali värjäys ei välttämättä sovi.


Kokeneelle ja osaavalle kampaajalle konsultaatiossa hankitut tiedot antavat kuvan siitä, mitä on mahdollista tehdä ja mitä ei. Ajan hermolla oleva kampaaja on myös selvillä viimeisistä trendeistä, sekä hallitsee klassiset leikkaukset.


Kaikki edellä mainittu huomioon ottaen kampaajasi ehdottaa lopuksi juuri sinulle sopivia ratkaisuja. Konsultaatiossa on mahdollisuus kääntää asiakkaan toiveet maksimaalisen hyvään lopputulokseen.

ESCEn edut asiakkaalle


Miten hyödyt, kun valitset ESCEn? 

Mitä saat rahoillesi vastineeksi?

HELPPOHOITOINEN, HUOLTOVAPAA LEIKKAUS

Onko sinulla aamulla kiire? Kenties olet unohtanut pakata urheilukassin, laittaa työvaatteet valmiiksi, tai lasten kanssa meni enemmän aikaa kuin olit laskenut?  


Helppohoitoinen leikkaus säästää aikaa, jolloin sinun ei tarvitse käyttää paljon aikaa hiustesi laittoon.

 

Helppohoitoisuus tarkoittaa myös sitä, ettei sinun tarvitse käyttää montaa erilaista muotoilutuotetta, jotta leikkaus toimisi.

MUUNNELTAVA LEIKKAUS ERI TYYLEIHIN

Hyvin leikatut hiukset ovat muokattavissa eri tyyleihin. Voit valita businesslookin, juhlatyylin, sporttitukan, teemaillan, jne.

Kun haluat muuttaa leikkauksen johonkin tyyliin, tarvitset muotoiluvälineet (suoristusrauta, kiharrinrauta, kreppirauta, lämpörullat jne.) muotoilutuotteita (muotovaahto, föönaussuihke, suolasuihke, hiuslakkastailausgeeli, kiiltosuihke jne.) sekä tietoa siitä, miten ja millä tekniikalla muotoilu tehdään

Me ESCEssä voimme antaa sinulle hyviä neuvoja ja kertoa, miten pystyt kotiolosuhteissa muuttamaan tyyliäsi tilanteen mukaan.

VÄRI JA LEIKKAUS -KOKONAISUUDET

ESCEn filosofian mukaan väri ei ole itsetarkoitus. Sen sijaan värjäys ja leikkaus luovat mielenkiintoisen kokonaisuuden, joka tuo kantajalle mielihyvää.


Kokonaisuudessa väri tukee leikkausta ja leikkaus väriä, tai väriefekti voi korostaa jotain kohtaa leikkauksessa.


Värillä pystytään tekemään jopa suurempia identiteettimuutoksia kuin leikkauksella.


Oikealla värjäystekniikalla hiukset saadaan näyttämään tuuheammilta. 

TRENDIKKÄÄT, KAUNIIT HIUKSET


Voit kokea mielihyvää kauniista hiuksistasi.

Sanotaan, että hiukset ovat pään kruunu. Silti kruunu ei tuo sinulle ylimääräistä työtä arkisin. 


Kun olet tyytyväinen hiuksiisi, voit tuntea itsesi varmaksi, kauniiksi, moderniksi ja tyylikkääksi.

 

ESCEn slogan kuuluukin: ”Tyyli on ikuista”.

Mitä asiakkaamme sanovat?


"


Viktoria loihti aivan huikean gaalakampauksen. Tuikituntemattomat pysäyttelivät minua kadulla kehuakseen kampaustani. Itse gaalassa moni halusi kuvata kampausta. Kampaus sai minut tuntemaan oloni kuninkaalliseksi. Kiitos Viktoria!!!


Johanna Koskiniemi

"


Olen käynyt Viktorialla useita vuosia kampaajalla ja jonkin kerran myös meikissä, oli ihan automaattista että Siirryin Viktorian perässä ESCEen.. Sarilla olen myös käynyt Kampaajalla, kummatkin ovat erittäin ammattitaitoisa ihmisiä ja ESCEssä tiedetään mitä on Asiakaspalvelu.
Suosittelen lämpimästi kyseistä paikkaa, minä olen joka kerta ollut enemmän kuin tyytyväinen tulokseen ja palveluun.. ESCEen kun menee niin tuntuu kuin kotonaan olisi :D


Sanna Brandt

"


Olen Viktorian vakituinen asiakas ja voin lämpimästi suositella ESCEn kampaamo- ja meikkauspalveluja. Olen aina ollut lopputulokseen hyvin tyytyväinen. 


Anne Tuhkunen

Kenelle ESCE sitten sopii?


Kaikkia emme voi miellyttää, koska ihmiset ovat erilaisia. Seuraavassa voit tarkistaa, sopiiko ESCE sinun kampaamoksesi ja sovitko sinä ESCEn asiakkaaksi:

 • Arvostat yksilöllistä palvelua
 • Arvostat tyylikästä lopputulosta
 • Arvostat sijaintia, Tampereen keskustaa, ja muiden palveluiden läheisyyttä
 • Arvostat helppoa nettiajanvarausta
 • Arvostat kampaajia, jotka ovat kiinnostuneet itsensä kouluttamisesta
 • Arvostat kampaamon stressitöntä tunnelmaa ja miellyttävää taustamusiikkia

Arvostatko samoja asioita kuin me? Hienoa! ESCEn asiakkaaksi pääset helposti varaamalla aikasi alla olevasta painikkeesta.

Entäpä se koronavirus?


ESCE Hair & Look palvelee normaalisti. ESCEn etu on se, että olemme pieni kampaamo. Meillä työskentelee vain kaksi kampaajaa, Viktoria ja Sari. Kokoontumisrajoitusten henkilömäärät vaihtelivat, mutta ESCEssä pysyimme helposti aina rajoitusten puitteissa. Vähän ihmisiä tarkoittaa myös pienempää riskiä saada tartunta.


Pyrimme kaikin keinoin pitämään huolta siitä, että asiointisi meillä sekä oma työskentelymme on mahdollisimman turvallista. Seuraamme THL:n ohjeistuksia koronavirukseen liittyen ja toimimme niiden mukaisesti. 


THL:n mukaan tärkeimmät tartuntojen ehkäisykeinot ovat rokotuksen ottaminen, käsien peseminen, maskien käyttö ja hyvästä ilmanvaihdosta huolehtiminen. Olemme ryhtyneet seuraaviin ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin:

 1. Olemme tehostaneet kampaamon siivousta ja puhdistamme entistä useammin säännöllisesti kosketeltavia pintoja: ovenkahvat, asiakaspaikat, odotustuolit, maksupääte, tiskien tasot, WC-tilat
 2. Käsidesiä on käytettävissä. Suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti käsien pesua.
 3. Maskeja on saatavilla halutessasi.
 4. Emme kättele tai halaa.

Toivomme myös asiakkailtamme panostusta taisteluun hyvän hygienian ja meidän kaikkien terveyden puolesta:

 1. Kun saavut ESCEen, voit halutessasi ennen palvelua käydä pesemässä kätesi saippualla ja lämpimällä vedellä. THL:n ohjeen mukaan pese käsiä huolellisesti ainakin 20 sekunnin ajan.
 2. Yski ja niistä nenäliinaan tai hihaan, älä paljaaseen käteen.
 3. Älä koske kasvoihisi käsillä.
 4. Pysy kotona jos olet itse sairaana. Soita meille, ja siirrämme mielellämme ajanvaraustasi myöhempään ajankohtaan.
 5. Maskeja on saatavilla halutessasi.

Aikoja meille voi varata normaaliin tapaan puhelimella ja nettiajanvarauksella.

Koronaviruksesta löytyy lisää tietoa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivulta.

Keitä me olemme?


ESCEssä työskentelee tällä hetkellä kaksi osaavaa kampaajaa, Viktoria ja Sari. 

Lue alta meistä lisää.

Viktoria Hosti

HAIR AND MAKEUP, TOP STYLIST

SALON OWNER

Olen valmistunut kampaajaksi saksalaisessa Rudolf Niesnerin hiusakatemiassa Münchenissä vuonna 2005. Jo opiskeluaikana suoritin moskovalaisessa Dolores-huippuakatemiassa kampaukset ja englantilaiset leikkuutekniikat -erikoiskurssit.

Kansainvälistä kokemusta sain työskennellessäni Münchenissä, Saksassa 2003-2006. Tampereella työskentelin mm. Placessa ja Glohairissa ennen oman kampaamon perustamista. ESCE Hair & Lookissa olen ylpeänä työskennellyt vuodesta 2013 asti.


Ylläpidän ammattitaitoani vuosittaisilla Vidal Sassoon -tekniikoiden koulutuksilla sekä säännöllisillä väri-, leikkuutekniikka ja meikkauskoulutuksilla Venäjän johtavissa hiuskeskuksissa. Olen mm. vieraillut Nevskie Berega-kauneusmessuilla ja koulutuksissa säännöllisesti vuodesta 2012, viimeksi kävin messuilla keväällä v. 2018. Edellisten lisäksi osallistun useisiin vuosittaisiin Matrix-, ID hair-, Schwarzkopf-, KC- ja Wella-trendikoulutukset keväisin ja syksyisin.


Intohimoni on hää- ja juhlakampauksien teko. Haen ideoita jatkuvasti kaikkialta, kävin Minskissä juhlakampausten maailmanmestari Anastasia Jatkovan opissa v. 2012. Viimeisin idearikas huippukoulutus oli Irina Agrban ilta- ja juhlakampausten koulutus Riikassa v. 2015.


Olen aina ollut kiinnostunut myös englantilaisista leikkaustekniikoista. V. 2011 olin Vidal Sassoon Saco International Fair -koulutuksessa Lontoossa, ja v. 2013 osallistuin viikon kestävään koulutukseen Voronezkissa Venäjällä. Nevskie Berega -messuilla seuraan aina tämän aiheen koulutuksia. Suomessa osallistuin v. 2015 osallistuin Mazella & Palmerin järjestämiin englantilaisten leikkaustekniikoiden koulutukseen sekä keväällä että syksyllä Helsingissä, ja v. 2018 osallistuin KC:n ”Leikkausmestari” -koulutukseen Helsingissä.


Vuonna 2016 päätin hankkia todella vahvan osaamisen englantilaisista leikkaustekniikoista, ja aloin panostaa niihin tuntuvasti huippukouluttajien johdolla. Osallistuin Anna Eshwoodin 3 viikkoa kestäviin perusteellisiin ja syväluotaaviin koulutuksiin vuosina 2016 ja 2017 Pietarissa, asiaan paneutumista jatkoin v. 2017 loka- ja marraskuussa Aleksandr Gladyshevin koulutuksissa Moskovassa. Molemmilla kouluttajilla on rautainen Vidal Sassoon -osaaminen taustalla, mutta he ovat kehittäneet leikkaustekniikoita vielä eteenpäin. 


Nykytrendejä ovat mm. Airtouch ja Balayage-värjäykset, joita olen käynyt opiskelemassa Moskovassa ja Pietarissa huhti-joulukuussa 2018 ja tammikuussa 2019, eli suunnilleen kuukausittain. Vuonna 2019 olen lisäksi käynyt koulutuksissa Tallinnassa, Sotšissa ja Moskovassa. Vuoden 2020 koulutukset aloitin käymällä leikkaustekniikan koulutuksessa Moskovassa, V. 2020 kävin suoritin myös Online-värikoulutuksen ja Online-kampauskoulutuksen (G. Kot).


Vuonna 2021 opiskelin Online-koulutuksessa raidoitusta (Yulia Yuzhakova), kampauksia (G. Kot) ja Airtouchia (Olga Dementjeva). Online-verkkokoulutusten avulla ammattitaidon ylläpito ja kehittäminen onnistuu turvallisesti myös korona-aikana.


Vuoden 2022 aloitin osallistumalla verkossa Aleksandr Gladyshevin tarkkojen leikkaustekniikoiden koulutukseen sekä otsatukan leikkauskoulutukseen.


Leikkaus-, värjäys- ja kampaustekniikkakoulutusten lisäksi olen osallistunut myös useisiin meikkauskoulutuksiin, mm. Nevskie Berega -kauneusmessuilla. V. 2011 osallistuin Pietarissa Make Up -koulutukseen huippumeikkaaja Natalia Naidan johdolla, ja v. 2014 kutsuin toisen huippumeikkaajan, Natalia Kondratchukin Ukrainasta, opettamaan koko ESCEn henkilökuntaa viideksi päiväksi Tampereelle.

Sari Osmonen-Paanenen

HAIR AND MAKEUP, TOP STYLIST

Valmistuin kampaajaksi v. 1995, ja työskentelin 1995-1996 kampaamo Patrick Koskisella Porvoossa ja 1996-1997 kampaamo Petri Sipiläisellä Hämeenlinnassa. Tampereelle muuton jälkeen työskentelin Tukkateekissä v. 1997-2014, kunnes siirryin ESCE Hair & Lookiin v. 2014.


Olen osaava ja luova hiusmuotoilija, kokemusta kampaajana on jo yli 20 vuotta. Työskentelen tarkasti ja huolellisesti, tavoitteena yksilöllinen ja toimiva hiusmuotoilu. Vahvaa osaamisaluettani ovat myös trendikkäät värjäykset, laadukkaat permikset sekä kauniit kampaukset. 


Inspiraationi lähteitä ovat erilaiset messut, seminaarit ja tapahtumat, kuten esim. Salon International Lontoossa, KC:n, Wellan ja Sassoonin jokavuotiset näytökset ja workshopit, sekä lisäksi useat Matrix-, ID hair-, Schwarzkopf-, KC- ja Wella-trendikoulutukset keväisin ja syksyisin. V. 2015 osallistuin kolmipäiväisille Nevskie Berega -kauneusmessuille Pietarissa.


Täydennän ammattitaitoani jatkuvilla koulutuksilla, joissa käyn niin Suomessa kuin ulkomaillakin. V. 2011 osallistuin viikon mittaiseen englantilaisten leikkaustekniikoiden koulutukseen Vidal Sassoon akatemiassa Lontoossa ja v. 2013 idHairin viikon koulutukseen Kreetalla. V. 2015 osallistuin Mazella & Palmerin ”Salon Contemporary” -koulutukseen Helsingissä. Viimeisimpinä koulutuksina osallistuin v. 2018 Tampereella Schwartzkopf-permanenttikoulutukseen sekä KC:n trendikoulutukseen.

Kauneusalan taitoja laajensin suorittamalla Kauneusmeikkaaja-kurssin v. 2005-2006. Täydennyskoulutusta ja päivitystä meikkaamiseen olen saanut Raili Hulkkosen ja Ilkka Ruotsalaisen kursseilla v. 2013. Viimeksi osallistuin v. 2014 ukrainalaisen huippumeikkaaja Natalia Kondratchukin viisipäiväiseen meikkauskoulutukseen ESCEssä Tampereella.

Vielä muutama sana asiakkailtamme:


"


Vakkarikampaajan vaihto on melko jännää puuhaa. Onneksi onnistuin tässä heti ensimmäisellä kokeilulla! Escen Viktorian ammattitaitoista työskentelyä oli mahtavaa seurata. Näin kikkarapäänä sai vähän jännätä, miten uusi kampaaja ne ottaisi vastaan. Mutta turhaa jännäsin! Viktoria kuunteli toiveeni ja toteutti sen täydellisesti - hän osasi taitavasti yhdistää ammattilaisen ja asiakkaan näkemyksen. Lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen! Plussaa loistavasta asiakaspalvelusta


Riina Alanenpää

"


Aivan loistavaa työtä jälleen Sarilta, kiitos! Tyylikäs leikkaus ja taidokas värjäys - olen todella tyytyväinen asiakas! Erinomainen asiakaspalvelu ja rento, rauhallinen tunnelma. Suosittelen lämpimästi!


Terhi Kolari

"


Viktoria loihti täydellisen meikin ja kampauksen juhlapäivääni, kiitos siitä! Emme olleet aikaisemmin tavanneet, mutta silti teit minun tyylisen kampauksen ja kasvonpiirteitäni tukevan meikin. Täysi suositus siis Viktorialle ja paikalle!Elina Sillanpää


Mietitkö vielä jotain?
UKK eli usein kysytyt kysymykset


Missä ESCE sijaitsee?

Osoitteemme on Aleksanterinkatu 22. Sijaitsemme keskellä Tamperetta Stockmannin lähellä, vastapäätä Napparin turkisliikettä.

Mitä se maksaa?

Kun katsot hintaa, muista myös aina tarkistaa mitä saat. Meiltä saat kokeneiden ammattilaisten palvelua keskellä Tamperetta viihtyisässä kampaamossa.

ESCEn hinnaston näet klikkaamalla nappia alla.


Tarjouksena annamme nyt uusille asiakkaille 15%:n alennuksen ensimmäisestä palvelusta!

Miten nettiajanvaraus toimii?

Helposti! Valitset kenelle haluat tulla palveltavaksi, minkä palvelun haluat ja milloin haluat tulla. Lopuksi kerrot meille kuka olet ja mikä on puhelinnumerosi. Siinä kaikki.

Jos kuitenkin haluat mieluummin soittaa meille, puhelinnumeromme on 050 566 8696.

Netissä pystyt muokkaamaan ja perumaan varauksiasi 24 tuntia ennen varattua aikaa.

Mitä tuotteita käytätte?

Pääasiallisesti käytämme laadukkaiksi todettuja L'ANZAn hiustenhoitotuotteita. Värjäyksessä käytämme Matrixin värejä. Muita käytettyjä brandejä ovat mm. EFALOCK, EGO professional, EVAGARDEN, FEATHER, ghd, Goldwell, Hairway, id Hair, KEVIN.MURPHY, LimHair, RefectoCil, SAKAI, SEXYHAIR, SIBEL, Sim Sensitive, Simply Natural, Tangle Teezer, Valera ja Vess.

Mitä ESCE tarkoittaa?

ESCE tule sanoista Esthethics, Style, Change ja Elegance. Eli estetiikka, tyyli, muutos ja eleganssi. Mielestämme nämä sanat kuvaavat sitä, mitä ESCE on ja millainen haluamme olla. Arvostamme kauneutta, pyrimme tyylikkääseen ja hienostuneeseen lopputulokseen, ja kun antaudut palveltavaksi osaaviin käsiimme, saamme aikaan haluamasi muutoksen.

Miten ESCE lausutaan?

Helppoa! "Eske"

 Tarjous uusille asiakkaille: 
15 %:n alennus ensimmäisestä palvelusta!


Ymmärrän, että vakkarikampaajan vaihto voi mietityttää. Päätöstä helpottamaan annamme sinulle 15 % alennuksen ensimmäisestä palvelusta. Tarjous ei koske erikoispalveluja (esim. hiustenpidennys, CHI-suoristus, Airtouch).

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten toimi heti.

Varaa aikasi nyt

Klikkaa nyt "Varaa aika" -nappia tai soita meille puh. 050 566 8698 ja löydä uusi tyylisi ESCEstä. Mitä pikemmin varaat ajan, sitä nopeammin pääset nauttimaan uusista, kauniista hiuksistasi.


Uusille asiakkaille tarjoamme ensimmäisen palvelun 15 % alennuksella (ei koske erikoispalveluja). Käytä varauksessa koodia 15PROS.


Tervetuloa ESCEen

Terveisin Viktoria ja Sari. 

© 2024  ESCE Hair & Look